Vi trenger flere dyktige instruktører!

Publisert av Malin Paust den 23.04.17.

For å kunne opprettholde, og gjerne øke, vårt tilbud om svømmekurs, søker vi etter personer i alderen 15 år og eldre. Om du har erfaring som aktiv svømmer eller svømmeinstruktør fra tidligere er det positivt, men ikke noe krav. Du må være komfortabel i vann, og ønske å motivere og hjelpe andre til å bli bedre svømmere. 

Vi følger utdanningen til Norges Svømmeforbund og dekker kursavgifter for alle våre instruktører. Du vil jobbe sammen med andre instruktører, men vi søker også etter flere hovedtrenere som kan lede kurs. Hva som blir aktuelt for deg avhenger av ditt utdanningsnivå og dine ønsker. Svømmekursene foregår på ettermiddag/kveld og i noen helger og skoleferier.

Timebetaling etter kompetanse og alder. I tillegg får du selv trene i svømmehallen uten kostnad, og om du har barn får de delta i svømmeskolen uten å betale kursavgift. Dere betaler kun medlemsavgift (100 kr/året per person), som også dekker forsikring. 

Vi krever politiattest av alle som jobber eller har tillitsverv hos oss. 

Er dette noe du ønsker å vite mer om, ta kontakt med svømmeskoleansvarlig på mobil 948 10 229 eller styreleder Malin Paust på mobil 976 13 288.

 

Vi ser frem til å høre fra deg! Send søknad med CV på mail til risor.varden@gmail.com