Risør-Varden Svømmeklubb trenger fler instruktører

Publisert av Malin Paust den 09.12.15.

Vi trenger stadig nye, dyktige instruktører. For å kunne opprettholde, og gjerne øke, vårt tilbud om svømmekurs, søker vi etter personer i alderen 15 år og eldre. Om du har erfaring som aktiv svømmer eller svømmeinstruktør fra tidligere er det positivt, men ikke noe krav. Det eneste vi stiller som krav er at du er komfortabel i vann, og at du ønsker å motivere og hjelpe andre til å bli bedre svømmere. Vi dekker kursavgifter for alle våre instruktører og følger utdanningen til Norges Svømmeforbund. Se gjerne deres hjemmeside, http://utdanning.svomming.no/utdanningstilbudet/instruktor/ for mulighetene til utdanning. Du vil jobbe sammen med andre instruktører, men vi søker også etter flere hovedtrenere som kan lede kurs. Hva som blir aktuelt for deg, vil avhenge av din kompetanse og dine ønsker. Svømmekursene foregår på ettermiddager og i noen helger/skoleferier.

Ungdomsinstruktører får timebetaling, mens voksne instruktører får et fast honorar. I tillegg får du selv trene i svømmehallen uten kostnad, og om du har barn får de delta i svømmeskolen uten å betale kursavgift. Dere betaler kun for medlemsskap i klubben (100 kr/året per person), som også dekker forsikring. 

Vi krever politiattest av alle som skal utføre oppgaver for klubben som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Er dette noe du ønsker å vite mer om, ta kontakt med leder i styret, Erik Ulven på mobil 909 37 524 eller svømmeskoleansvarlig Therese Slangsvold på e-post tslangsvold@gmail.com.

Vi ser frem til å høre fra deg!